4G Roaming internet SIM za putovanja u EU

SPONZORISAN TEKST

Možete odabrati jedan od ponuđenih EU/EEA internet roaming paketa:

19 GB interneta za celu EU/EEA 30 dana - 3900 din   (najbolja ponuda)
10 GB za celu EU/EEA 30 dana - 3100 din 
4 GB  za celu EU/EEA 30 dana - 2500 din
1 GB +  300 min/sms za celu EU/EEA 30 dana - 1500 din
Neograničen internet u HR i 1500 min/sms  /  17GB interneta u EU/EEA 30 dana - 5000 din

SIM karticu ubacite u telefon ili ruter i spremni ste za put. Potrebno je da uključite roaming i to je sve od podešavanja. DOSTAVA  je pouzećem I to preko PostExpress kurirske službe (UZ PRETHODNU UPLATU na račun), troškove dostave snosi kupac.

a1Najjeftinije internet roming kartice za putovanja u sve države Evropske Unije:
 
Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Island,  Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Letonija,  Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Norveška, Holandija, Poljska, Portugalija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska. Karticu ubacite u ruter ili mobilni i sve radi kako treba. Uključi se naravno roaming za sve mreže i prenos podataka za našu hrvatska. To je u podesavanjima (onaj tockic sa zupcanicima, pa Veze, pa Mobilne mreže i ROAMING se tu uključi.
Nema ograničenja u vidu mreže, primer, ako odete na letovanje u Grčku možete je koristiti sa operatorom koji daje najbolji internet u tom mestu. Niste ograničeni samo sa jednim operaterom već automatski telefon ili ruter bira najbržu mrežu, nema limita.  


Kada se istekne 30 dana kartica i dalje važi (važi punih 180 dana, i sa svakom dopunom se produžuje rok) i resetuje se na osnovni start paket na doplatu. Internet paketi važe 30 dana od dana aktivacije bez ikakvih ograničenja u EU. Najjeftnije cene internet paketa samo kod nas. Dopune kredita možete uraditi preko preko android ili ios aplikacije, web portala,  ili se obratite nama da mi to uradimo. Provereno najjeftiniji ROAMING PAKETI spremni i aktivirani internet paketi za celu EU, sa našom aktivacijom, registracijom i dopunom kartica. Samo ubacite karticu u telefon i spremni ste za put.

Sve kartice su standarde i mogu se koristiti u bilo kom Android/iPhone telefonu novije generacije. Kartica važi 180 dana, a dopunama se produžava njen rok važenja.
 
Idealno za letovanje u Grčkoj, Španiji ili za zimovanja u Sloveniji, Austriji, Nemačkoj, Italiji, Fransuskoj, ili još bolje za poslovna putovanja, špeditere, vozače kamiona, gps trackere, ekskurzije, itd.   

Svaki od paket možemo reaktivirati neograničen broj puta u toku meseca ili istog dana, ako potrošite pre isteka od 30 dana.  

claniceeeaNeograničen internet u Evropi.
Najjeftinije internet roming kartice za evropsku uniju.
Najpovoljnija cena internet data roaming kartica EU.
Najpovoljnija cena dopune kredita kartica.
Najpovoljnije cene roaming internet paketa i poziva.
Internet za poslovna putovanja, vozače, ekskurzije.
Kod nas mozete kupiti najjeftnije roaming kartice i najjeftnije roming data pakete za Evropsku Uniju. Neograničen internet u Evropi.

Subscribe to Prevodim

seminarski radovi | diplomski radovi | maturski radovi | magistarski rad

 

Email:
Format:
Capcha:


Copyright © 2024 Prevodim.com .
Izrada web sajtova i prijevodi. Terms and Conditions