4G Roaming internet SIM za putovanja - Grčka...

SPONZORISAN TEKST

Možete odabrati jedan od ponuđenih EU/EEA internet roaming paketa:

19 GB interneta za celu EU/EEA 30 dana - 3800 din   (najbolja ponuda)
10 GB za celu EU/EEA 30 dana - 3000 din 
4 GB +  500 min/sms za celu EU/EEA 30 dana - 2700 din
1 GB +  300 min/sms za celu EU/EEA 30 dana - 2200 din
Neograničen internet u HR i 1500 min/sms  /  17GB interneta u EU/EEA 30 dana - 5000 din

DOSTAVA  je pouzećem I to preko PostExpress kurirske službe (UZ PRETHODNU UPLATU na račun), troškove dostave snosi kupac. Lično preuzimanje je moguće na adresi: VOJVODJANSKA 417, Surčin (kod hacijende Vesna) od ponedeljka do petka.   Telefon sam dodao za SMS poruke, ako se ne javim odmah napišite u poruci (stop kasni pozivi).

Kontakt na: 0621783609 (SMS / Viber / WhatsApp poruke)

Najjeftinije internet roming kartice za putovanja u sve države Evropske Unije:
 
Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Island,  Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Letonija,  Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Norveška, Holandija, Poljska, Portugalija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska. Karticu ubacite u ruter ili mobilni i sve radi kako treba. Uključi se naravno roaming za sve mreže i prenos podataka za našu hrvatska. To je u podesavanjima (onaj tockic sa zupcanicima, pa Veze, pa Mobilne mreže i ROAMING se tu uključi.
Nema ograničenja u vidu mreže, primer, ako odete na letovanje u Grčku možete je koristiti sa operatorom koji daje najbolji internet u tom mestu. Niste ograničeni samo sa jednim operaterom već automatski telefon ili ruter bira najbržu mrežu, nema limita.  


Kada se istekne 30 dana kartica i dalje važi (važi punih 180 dana, i sa svakom dopunom se produžuje rok) i resetuje se na osnovni start paket na doplatu. Internet paketi važe 30 dana od dana aktivacije bez ikakvih ograničenja u EU. Najjeftnije cene internet paketa samo kod nas. Dopune kredita možete uraditi preko preko android ili ios aplikacije, web portala,  ili se obratite nama da mi to uradimo. Provereno najjeftiniji ROAMING PAKETI spremni i aktivirani internet paketi za celu EU, sa našom aktivacijom, registracijom i dopunom kartica. Samo ubacite karticu u telefon i spremni ste za put.

Sve kartice su standarde i mogu se koristiti u bilo kom Android/iPhone telefonu novije generacije. Kartica važi 180 dana, a dopunama se produžava njen rok važenja.
 
Idealno za letovanje u Grčkoj, Španiji ili za zimovanja u Sloveniji, Austriji, Nemačkoj, Italiji, Fransuskoj, ili još bolje za poslovna putovanja, špeditere, vozače kamiona, gps trackere, itd.   

Svaki od paket možete reaktivirati neograničen broj puta u toku meseca, ako potrošite pre isteka od 30 dana.  

Neograničen internet u Evropi.
Najjeftinije internet roming kartice za evropsku uniju, EEA.
Najpovoljnija cena internet data roaming kartica za EU.
Najpovoljnija cena dopune kredita ma gde god se nalazili.
Najpovoljnije cene roaming internet paketa i poziva samo kod nas.
Najpovoljnija cena dopune kredita ma gde god se nalazili.
Kod nas mozete kupiti najjeftnije roaming kartice i najjeftnije roming data pakete za Evropsku Uniju. Neograničen internet u Evropi.

Subscribe to Prevodim

seminarski radovi | diplomski radovi | maturski radovi | magistarski rad

 

Email:
Format:
Capcha:


Copyright © 2022 Prevodim.com .
Izrada web sajtova i prijevodi. Terms and Conditions