Tim vrhunskih prevodilaca prevodi za vas sa i na sledeće jezike: engleski, francuski, španski, nemački, italijanski.. po najpovoljnijim cenama. Prevodimo tekstove iz svih oblasti. Svaki prevod se kuca ručno bez upotrebe translatora u duhu jezika i po pravilima gramatike.

Koliko puta Vam se dogodilo da Vam je potrebna informacija, objašnjenje, uputstvo, tekst... A napisan je na jeziku koji ne razumete? I koliko puta Vam se dogodilo da Vam prevodioci za svoje usluge traže previše, i vremena i novca.. I konačno, koliko puta ste dobili prevod koji ne razumete, koji je napisan na Vašem jeziku ali rečima koje ne razumete? Ili, što je još ćešče, dobili ste stručan tekst koji Vam je neophodan, preveden laičkim jezikom, jednom rečju, tekst koji ne možete da upotrebite?


TU SMO!

I nas su mučili baš isti problemi..Zato smo, dugo i pažljivo, birali i sastavljali prevodilački tim koji može da prevede SVE!

SVE vrste tekstova, od poljoprivrede do medicine, od novinskih članaka do ekonomskih rasprava, od ljubavnih pisama do tenderske dokumentacije, brzo i povoljno! Sve što ljudska ruka može da napiše, mi možemo da prevedemo!

KAKO? Jednostavno je. Vrhunski prevodioci, kada rade samostalno, imaju malo posla i visokim cenama nadoknađuju manjak posla. Dugim rokovima opravdavaju cenu. Sakupljeni na jednom mestu, sa velikim brojem poslova, imamo priliku da Vam ponudimo vrhunski prevod u najkraćem mogućem roku.

ISTINA je, da se jedna stranica standardnog teksta prevodi u proseku za oko pola sata. Teži, stručni tekstovi uzimaju daleko više vremena, bez obzira o kojem je jeziku reč. Naši prevodioci imaju mnogo posla, rade brzo i kvalitetno, pa je naša najbolja reklama upravo kvalitet koji se brzo pročuje i postaje standard.

Prosledite nam tekst koji treba prevesti, ubrzo ćemo Vam javiti koji je rok izrade i cenu. U dogovoru sa Vama, naći ćemo način da Vam i cena i rok ispune očekivanja.


PROVERITE!

Kontakt: office@prevodim.com

prijevod, prevodi, prevoditelj, google prijevod, google prevoditelj, google prevoditelji, prevod na engleskom, prevod sa engleskog, prevedi na engleski, prijevod na hrvatski, prevodjenje na engleski, prevodjenje sa engleskog, prevodjenje teksta, prijevod na hrvatski, prevoditelj

Subscribe to Prevodim

Email:
Format:
Capcha:

Copyright © 2019 Prevodim.com .
Izrada web sajtova i prijevodi. Terms and Conditions